Vi söker ny anläggningsskötare/vaktmästare

VAKTMÄSTARE SKÖVDE RYTTARFÖRENING

Insåg du att dagarna blev för långa som pensionär?  Har du egen verksamhet och vill ha ett meningsfullt grunduppdrag? Eller vill du helt enkelt ha ett jobb på deltid?

Vi har nu möjligheten att erbjuda en väldigt varierande och värdeskapande tjänst som anläggningsskötare hos Skövde Ryttarförening vid vår centralt belägna anläggning.

Tjänsten är ca 25% måndag till fredag och arbetstiden är förlagd på morgonen. Dina arbetsuppgifter är exempelvis att harva ridbanor dagligen samt köra ut foder i hagarna vid behov. Vid sidan om detta finns det alltid enklare reparationer som behöver göras eller förbättringsarbete vi vill göra. Det kan vara staket som behöver lagas, en vattenkopp som slutat fungera, packningar i slangarna som behöver bytas eller en boxdörr som skall lagas.

Du rapporterar till ridskolechefen men kommer att agera med stor frihet under ansvar och härligt eget engagemang. Vår personal har högt i tak och nära till skratt så vi önskar att din personlighet kan matcha dem och bidra till ett gott arbetsklimat. Behörighet och erfarenhet av traktorkörning är ett krav. Erfarenhet av liknande tjänster är meriterande. Det är viktigt att du är händig och gärna erfarenhet av att snickra, det kommer att komma väl till pass hos oss.

Våra hästar är det viktigaste vi har, så även om inte direkt hästkontakt är en del av din tjänst ser vi gärna att du inte är rädd för dem då deras hem är din potentiella arbetsplats.

Du skickar din ansökan med “Anläggningsskötare” i rubriken till:

ridskolechef@skovderf.se

Förfrågningar till ridskolechef Leif Medin 070-3277338

Välkommen med din ansökan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda den här hemsidan accepterar du användandet av cookies. 

Scroll to Top