Idrottsrabatten

Föreningen > Idrottsrabatten

Idrottsrabatten är ett häfte med rabatter i Skövde och närliggande kommuner.
Det kostar 100kr/st och då får du även ett gratis häfte i appen ”Idrottsrabatten”, halva intäkten går till klubben.

För ridande medlemmar

För er som rider i någon av våra ridgrupper så kommer det som vanligt att ligga lappar i er plastficka i pärmarna där ni läser vilken häst ni blivit tilldelad inför lektion.

Vi samlar in era beställningar via en, av gruppen utsedd, kontaktperson. Kontaktpersonen skall vara myndig, förslag till ponnygrupper är att utse en målsman.

Kontaktpersonen blir kontaktad när häftena har kommit och ansvarar för att kontrollera de som väljer att betala med swish.
För de som väljer att betala via bankgiro kontrolleras detta av föreningen.

Kontaktpersonen är inte på något vis betalningsskyldig för andras beställningar av häften.

Köp av extra häften

Det finns möjlighet att beställa och köpa häften via följande länk: https://forms.office.com/r/tEEStqJPVS

Alternativt via denna QR kod:

Det finns även lappar på våra läktare samt i våra privatstall med en QR kod på, där man kan beställa häften.

Akuellt

Höstens häften är giltiga mellan 1/10-21 t.o.m. 31/3-22.

Vart går intäkterna?

Intäkten från höstens försäljning går till vår viktiga investering av byte av underlagen på våra ridbanor.

Vid frågor kontakta ridskola@skovderf.se alternativt sannaskovde@hotmail.com