Skövde Ryttarförening

Ny grafisk profil – vi utvecklar Skövde Ryttarförening

Efter en period med nedåtgående trend vad gäller både verksamhet och ekonomi behövdes ett omtag.

Vid årsmötet 2024 tillträdde till stora delar en ny styrelse och under våren rekryterades Malin Dahlgren till rollen som verksamhetschef för ridskolan.

Malin har sedan hon började infört flera nödvändiga förändringar i såväl verksamheten som med hästmaterialet.

Det går inte att bromsa sig ur en kris och för att ytterligare betona och tydliggöra för befintliga och nya elever, sponsorer och andra samarbetspartners att såväl föreningen som ridskolan satsar framåt kom diskussionen upp att modernisera föreningens grafiska profil. Vi behöver visa i mer än ord och handling att vi är på väg i rätt riktning – framåt.

Styrelsen har, via medlemskontakter, fått en ny logotyp sponsrad av en marknadskommunikatör som till vardags arbetar på en byrå i Stockholm. Uppdraget var att jobba med en mer modern färgsättning med klassiskt mörkblått som bas och utgå från ledorden ”Häst och människa nära tillsammans”.

Därefter hölls en omröstning bland medlemmarna där frågan ställdes om föreningen skulle byta logga eller behålla den befintliga.

Rösterna fördelades 57% / 43% till förmån för att byta till den nya föreningsloggan.

Efter att medlemmarna har fått säga sitt har sedan styrelsen tagit beslut på att gå vidare med att modernisera föreningens grafiska profil.

Vi kommer, av ekonomiska skäl, att rulla ut förändringen gradvis med start på sociala medier och hemsidan. Under vintern kommer vi även ordna med möjlighet att beställa klubbkläder med tryck/brodyr!

Hoppas att många vill vara med och synas och sätta föreningen på hästkartan igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda den här hemsidan accepterar du användandet av cookies. 

Rulla till toppen