Insändare i SLA

Idag har det publicerats en insändare i SLA om vår förening och det arbete som många av oss lägger ner.
Vi i styrelsen och många medlemmar känner inte igen oss i det som skrivs och styrelsen kommer därför att svara på insändaren och sakligt bemöta det som sägs där.

Insändaren innehåller flera sakfel, inte minst i frågan om helgpersonal vars ersättning jämförs med lön för anställd personal: Vår helgpersonal är inte anställda och omfattas därför inte av kollektivavtalet. De får däremot viss ersättning för det viktiga arbete de gör – till skillnad från mycket annat arbete i föreningen som görs helt ideellt. Ersättningen kunde naturligtvis gärna få vara högre, men vi måste hela tiden väga det mot föreningens totala ekonomi och medlemmarnas intresse av att hålla nere kostnaderna för att rida hos oss.

Vår anställda personal får lön i enlighet med gällande kollektivavtal. Vi är stolta över vår förening, det arbete vi bedriver och de värderingar vi står för.

Du eller de som har synpunkter och frågor är alltid välkomna att kontakta styrelse och personal, antingen när du träffar oss på Kultomten, per telefon eller via mail.
Dialog förs alltid bättre direkt än genom tidningen!

Styrelsen 2021 genom ordförande Annika Dahlin och Ridskolechef Leif Medin med personal

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda den här hemsidan accepterar du användandet av cookies. 

Rulla till toppen