Presentation av ordförandekandidaten

En presentation av vår kandidat till ordförandeposten:

Hej!
Mitt namn är Sofia Lestander Melin. Jag är 35 år gammal och har varit elev på ridskolan sedan 2013.
I dagsläget rider jag dressyrspecialen varje vecka och är så där nördigt intresserad av att få till en riktigt bra galoppfattning eller en snygg kortsida med två bra hörnpasseringar.
Kanske känner du igen mig från helgerna då jag arbetar som helgpersonal, vilket jag tycker är ett fantastiskt tillfälle att få lära känna hästarna på ett annat sätt än bara uppifrån sadeln.

Jag är i grunden officer och älskar struktur och ordning vilket är den främsta egenskap jag avser ta med in i ett ordförandeskap för vår förening. Nu när projektet med underlaget äntligen är slutfört så finns det andra områden att ta tag i för att skapa en ekonomiskt stabil förening och utgöra en attraktiv arbetsgivare för vår fantastiska personal. Detta vill jag skapa tillsammans med er hjälp för utan hästar, personal och medlemmar så är vi ingenting.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda den här hemsidan accepterar du användandet av cookies. 

Rulla till toppen