Undersökning kring engagemang

Hej medlem!
Svenska Ridsportförbundet har tagit fram en enkät i syfte att undersöka vad som gör att medlemmar vill vara delaktiga i sin förening.
Eller vad det beror på när de inte vill vara det.  

Vi hoppas att du vill hjälpa oss med att besvara några frågor som kan utveckla din ridsportförening och hela ridsporten. 
Länk till undersökning.

Varför gör vi en undersökning?
Det är tack vare det du gör i din förening som ridsporten kan utvecklas. Kraften i utvecklingen beror på hur mycket du känner till om din förening och om möjligheterna att vara delaktig och påverka vad som händer i föreningen.

För att göra dessa möjligheter ännu bättre har Svenska Ridsportförbundet tagit hjälp av undersökningsföretaget Novus. I enkäten ställer vi några frågor om kommunikation och delaktighet i din förening och du får också möjlighet att ge dina tankar/reflektioner på medlemskapet i ridsporten. Tack vare dina medskick kan vi fortsätta att förbättra vårt gemensamma arbete för en starkare ridsport som ger oss gemenskap och glädje runt hästen.

Hur går det till?
Undersökningen tar cirka fem minuter att besvara. För att undersökningen ska ge en korrekt helhetsbild så är det viktigt att besvara samtliga frågor, även om det kan finnas frågor som du inte upplever är relevanta för dig.

  • Vi garanterar att ingen kommer att se att just du deltagit i undersökningen eller vad du svarat.
  • Det går bra att besvara enkäten via telefonens webbgränssnitt.
  • Du behöver inte besvara hela undersökningen på en och samma gång, om du går in på länken igen kommer du tillbaka till samma ställe som du slutade på.

Vad händer sedan?
Resultatet av enkäten ger input till vad vi i ridsporten behöver förstärka och/eller förändra för att öka det ideella engagemanget. Ett arbete som ger en starkare ridsport präglad av gemenskap och glädje där alla kan påverka.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda den här hemsidan accepterar du användandet av cookies. 

Rulla till toppen