Anläggningsdag 18/9 kl. 10:00

🌿Anläggningsdag på Kultomten 18 september🌿

Söndagen den 18/9 kl. 10:00 samlas vi på Kultomten för att göra vår fina anläggning ännu bättre.
Alla medlemmar och andra intresserade hälsas välkomna att hjälpa till!
För de som har privathäst på anläggningen är medverkan obligatorisk.

Det går naturligtvis bra att anmäla sig ospecificerat och rycka in där det behövs, men vi ser gärna att du anmäler dig specifikt till någon av arbetsuppgifterna här nedanför så att vi kan planera arbetet i förväg. I synnerhet gäller det dig som är händig och har vana vid praktiskt arbete eftersom vi har några arbeten som kräver viss erfarenhet.
Blir det för många som anmäler sig till samma sak får vi omfördela i samförstånd med berörda.

Efter arbetet grillar vi korv och bjuder på något att dricka. 🌭

För alla rekommenderas att ha oömma kläder och bra skor. Arbetshandskar är också bra att ha. Till en del uppgifter är det även bra om du som har kan ta med egna verktyg/redskap eftersom vi har begränsad tillgång.

💪Arbetsuppgifter:
1) Röja sly utmed elstängslen till ridskolehagarna och se över elstängslens funktion. Har du tillgång till och behörighet att köra röjsåg är det ett stort plus, men en lite kraftigare och sladdlös trädgårdstrimmer fungerar också. Det finns även sträckor där vi behöver klippa grenar med sekatör eller liknande.

2) Städning, uppfräschning och rensning av allmänna utrymmen i ridskolestallet och ridhusen.

3) Röja sly, riva utrangerade hinder och köra bort skräphögar från terrängen. Om vi får tag på trädstammar i lite större dimensioner kommer vi också att placera ut dessa som nya hinder.
Är det någon som har möjlighet att ställa upp med en traktor eller fyrhjuling med släp, som vi kan köra material med på terrängen, skulle det också underlätta arbetet mycket.
Vi vill ha din anmälan senast den 11 september.

Anmäl dig via länken: https://forms.office.com/r/J6UvJRKe1e

(Med hänsyn till covid-smittan skall den som har sjukdomssymptom självklart stanna hemma och inte delta i anläggningsdagen.)

Varmt välkomna!💙💛

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda den här hemsidan accepterar du användandet av cookies. 

Rulla till toppen